tabung video dmx 3D

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Lampu Matrix
Voltase Input (V):
DC12V
Lampu Lampu (W):
18
Lampu Luminous Flux (lm):
540
CRI (Ra>):
70
Gawean Suhu (℃):
-20 - 50
Gawean Hidup (Sajam):
50000
Rating IP:
IP65
Sertipikat:
AK, RoHS
Tempat Asal:
Guangdong, Cina
Ngaran merek:
REIDZ
Emiting Warna:
RGB
Sumber Lampu:
LED
Sumber Lampu LED:
SMD5050
Kecap Cahaya Luminous (lm / w):
30
Suhu Warna (CCT):
RGB
Modeu kontrol:
DMX512

 

 

 

Panjelasan Produk


Diffuser transparan, 0,5 / 1 / 1.5 / 2m, diaméterna 30mm.
Kadali musik, sora diaktipkeun,
smd 5050 dina dua sisi, pangaruh 3D sareng parangkat lunak Madrix

Fitur Produk
1, Konverstér ayeuna tetep dirancang dina tabung nangtung dua kali, anu tiasa nyumbang pisan pikeun ngajagi tabung kahirupan lampu.
2, Épék cahaya dua sisi tiasa katingali tina sudut derajat 360. Tél transparan ngajantenkeun lampu langkung jelas.
3, Lingkungan ramah, teu aya sorot anu tarik sareng sora bengong, teu nyintreuk.

Panerapan
DJ, klub wengi, studio televisi, téater sareng sanésna

 

Parameter Téknis

 

Model RZ-LXD1105 RZ-LXD1110 RZ-LXD1115 RZ-LXD1120
Panjangna 500mm 1000mm 1500mm 2000mm
Dipimpin qty 32pcs smd5050 64pcs smd5050 96pcs smd5050 128pcs smd5050
Piksel qty 8pixels 16pixels 24pixels 32pixels
Kakuatan 16w 24w 35w 40w
Voltaseu DC12V DC12V DC12V DC12V
Protokol DMX512 DMX512 DMX512 DMX512
Sudut Beam 360 derajat 360 derajat 360 derajat 360 derajat
Kamampuhan 20pcs / jagat raya 10pcs / jagat 7pcs / jagat raya 5pcs / jagat raya
Setélan alamat Sacara manual Sacara manual Manuabasi Sacara manual
Témpalan -20-50 -20-50 -20-50 -20-50
Perlindungan IP65 IP65 IP65 IP65

 

 

                     Pasang tabung anu dipimpin sacara tegak, biasana jarakna antara unggal lampu nyaéta 10cm-30cm

 

 

 

 

                                                                   

                                         Uji Pangaruh Produk di pabrik

 

 

 

          Kami nganggo DMX512 LED Controller atanapi Artnet Controller pikeun ngadalikeun lampu tube piksel

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali