Klub pangpangna / bar témbok hiasan témbok panel wengi wengi lampu bandung

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Guangdong, Cina
Nomer Modél:
RZ-DGY-P125mm
Ngaran merek:
Reidz
Ngaran Produk:
Matrix titik
Ukuran LED:
50 * 50 * 50mm
Dipimpin Pixel:
DIP546
Komposisi piksel:
6R3G3B
Jarak pandangan pangsaéna:
30-1000m
Panganteur Sinyal:
DVI / DMX
Pitch piksel:
125mm
Kapadetan piksel:
64pcs / sqm
Bahan:
Aluninum
Ukuran:
1mx1m
Dianggo
Luar
Warna Tube Chip:
GURU KOLEK
Fungsi Tampilan:
Video, Animasi, Grafis
Piksel:
125
Ukuran layar:
bisa ngaropéa


Kami nyebat lampu dipimpin ieu sapertos Lampu piksel LED, dimensi perumahan alun-alun nyaéta W66 * L66 * H45mm, éta ngagaduhan PCB alit sareng SMD5050 LEDs, warna pencahayaan LED nyaéta RGB warna pinuh, anjeun tiasa nganggo DMX dipimpin dikontrol pikeun ngatur éta. éta ogé tiasa damel sareng Artnet controller sareng software Madrix. Pikeun lampu piksel anu dipimpin ieu, kami nyayogikeun 3pcs LEDs, 6pcs LEDs sareng 9pcs LEDs pikeun pilihan anjeun. Lampu piksel anu dipimpin tiasa dipasang dina témbok atanapi siling nganggo panel, sapertos siga anu napel poto. Anjeun ngan ukur tiasa mésér lampu piksel anu dipimpin, anjeun ogé tiasa mésér lampu piksel kalayan panel aluminium kami. Ieu nyerang lampu matrik piksel anu seueur dianggo pikeun klub wengi, disko, bar, Kasino, proyek hiasan lampu Mall.

 

Item No. RZ-DGY3103-F RZ-DGY3106-F RZ-DGY3109-F
Ukuran Perumahan W66 * L66 * H45mm W66 * L66 * H45mm W66 * L66 * H45mm
Kuantitas LED 3pcs SMD5050 6pcs SMD5050 9pcs SMD5050
Max Power (W) 0,6 W 1.2W 1.8W
Tegangan Tegangan (V) DC12V DC24V DC12V
Mancarkeun Sudut (Dgree) 120 120 120
Perumahan Warna Susu bodas Susu bodas Susu bodas
Bahan Perumahan Plastik plastik Plastik plastik Plastik plastik
IP Kelas IP65 IP65 IP65
Warna Cahaya RGB RGB RGB
Tingkat Grey 256 256 256
Modeu Kontrol DMX512 / SPI DMX512 / SPI DMX512 / SPI

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


 

Shenzhen Reidz Tech Co, Ltd didirikeun taun 2006, éta produsén khusus dina lampu LED pikeun klub wengi, bar, hiasan panggung sareng wangunan luar, menara, hiasan lampu sasak. Produk utama urang nyaéta: Lampu piksel LED, lampu pipa tube piksel, lawon LED langsing, langsing bolong LED, bola LED 3D digital, lampu LED titik, lampu LED, lampu LED tabung digital, Lampu linear LED aluminium, jsb saatos 11 taun pamekaran, kami parantos janten perusahaan ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Kami ngawangun tim R&D produk profésional sareng alus teuing, kami ogé ngagaduhan tim jual anu saé sareng tim saatos penjualan. Kami sanés ngan ukur tiasa nyayogikeun lampu anu dipimpin pikeun klien urang, urang ogé tiasa nyayogikeun LED Controller, software, control & solution solution para klién urang dumasar kana proyék hiasan bumi anu saleresna. Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngadukung jasa pre-sale sareng jasa saatos dijual, kami ngagaduhan pangalaman anu sugih pikeun ngalakukeun proyék hiasan pencahayaan anu suksés, kami mastikeun yén pangaruh pencahayaan anu pangpayunna bakal nyiptakeun bentang anu unik sareng teu tiasa dilupakan sareng suasana pikeun proyék hiasan lampu anjeun. Alatan kana sumanget "Berkualitas, jasa Profesional, sareng manajemén anu ketat", pikeun terus-terusan nyayogikeun sareng ngalegaan paménta para klien, ngaladéan palanggan sareng pasar sareng tim profesional, nganalisa waktosna sareng nangtoskeun kaperluan pamutahiran produk sareng tren masa depan. pasar, urang teraskeun ngembangkeun produk inovatif pikeun ngadamel nilai pikeun para nasabah. Ngadasarkeun kamampuan desain anu kuat sareng jasa anu saé, kami ngagaduhan reputasi anu saé dina bidang bar, klub wengi, hiasan panggung sareng wangunan, munara, hiasan lampu sasak. Upami anjeun gaduh klub wengi, bar atanapi gedong kedah dihias ku pencahayaan, sareng kedah nyiptakeun épék pencah anu luar biasa, mangga waé ngahubungi kami, kami tiasa nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun anjeun, kami ngarepkeun pikeun ngadegkeun hubungan pasangan bisnis anu saé sareng anjeun.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali