Warta

  • Naon sababna sumber cahaya titik dipimpin resep?

    Karakteristik sumber cahaya titik LED: 1. Fungsi: Boh sumber cahaya titik LED sareng layar tampilan LED tiasa dikontrol ku komputer pikeun ngirimkeun inpormasi iklan sacara real waktos, nyiarkeun pidéo iklan, sareng ngagentos eusi iklan sakahayangna. Layar LED parantos hig ...
    Maca deui
  • Naon anu disababkeun ku lampu linier sareng tabung penjaga?

    Mimiti, dissipation panas, kanyataanna, aya seueur jalma anu teu ngartos dissipation panas dina lampu na lanterns. Seueur jalma némpél cangkang. Teras naha cangkangna panas atanapi henteu, tangtosna, henteu salah sahiji na mangrupikeun jawaban anu wajar. Jawaban ahir naha panas atanapi henteu nyaéta ningali The ...
    Maca deui
  • Naon skenario aplikasi lampu banjir LED?

    Urang ogé tiasa nyauran sorotan LED atanapi lampu sorotan LED. Lampu sorot LED dikawasa ku chip internal. Ayeuna aya dua jinis produk pikeun dipilih. Salah sahijina nyaéta gabungan chip kakuatan, sareng Jinis anu sanés nganggo chip kakuatan tinggi tunggal. Dina ngabandingkeun antara dua, anu baheula langkung stabil ...
    Maca deui
  • Kumaha pangropéa sapopoé lampu suluh LED?

    Nyatana, pikeun lampu jalan LED, sanés kami parantos masangna, sareng teu kedah ngatur éta. Ngan ukur perawatan sareng perawatan rutin anu tiasa ngajamin waktos anu langkung lami. Pikeun lampu suluh LED, bersihkeun lampu nalika dianggo di luar. Tugas utama nyaéta ngungkulan lebu dina permukaan. Di ...
    Maca deui
  • Naha mérek lampu garis anu dipimpin kedah merhatoskeun épisiénsi sumber cahayana?

    Tujuan utama lampu garis dipimpin nyaéta pikeun ngarobih gambar wengi hotél, janten gedongna tiasa diréparasi sareng diwangun deui nalika wengi, nunjukkeun pesona sareng ciri anu teu tiasa dibayangkeun dina siang, supados narik pelanggan langkung seueur. 1, efisiensi Nengetan efficien ...
    Maca deui
  • Kumaha kalenturan lampu linier LED?

    Lampu linier LED mangrupikeun lampu LED profil washer témbok awak lampu profil aluminium. Panutup tungtung ci sareng enteng sareng bracket ningkatna didamel tina alloy aluminium tekanan tinggi die-casting tahan suhu tinggi cincin panyegelan karét silikon, anu tahan cai sareng dipercaya. Lampu na tiasa ...
    Maca deui
  • Naon jenis lampu sumber cahaya titik LED?

    Sumber cahaya titik LED mangrupikeun jinis lampu hiasan anyar, anu mangrupikeun suplemén pikeun sumber cahaya linier sareng pencahayaan banjir. Lampu pinter anu tiasa ngagentoskeun spésifikasi layar tampilan anu tangtu anu ngahontal pangaruh titik sareng permukaan ngalangkungan pencampuran warna piksel. Sumber cahaya titik LED nyaéta ...
    Maca deui
  • Naon prinsip téknis washer témbok LED?

    Dina taun-taun ayeuna, mesin cuci témbok LED parantos seueur dianggo di sababaraha tempat, sapertos lampu témbok perusahaan sareng gedong perusahaan, pencahayaan gedong pamaréntah, lampu témbok wangunan bersejarah, tempat hiburan, jst; kisaran aub ogé nambahan Wider. Ti ...
    Maca deui
  • Parobihan naon waé anu dibawa ku lampu di gedong luar kota?

    Naon proyék pencahyaan gedong? Parobihan naon waé anu dibawa ku cahaya gedong? Di kota tempat jalma cicing, tuang, cicing, sareng ngumbara, gedong tiasa disebatkeun mangrupikeun rorongkong manusa sareng wengi getih di kota, ngadukung tren operasi sareng pamekaran kota. Salaku pa konci ...
    Maca deui
  • Saingan LED produk pencahayaan-dissipation panas?

    Dina taun-taun ayeuna, ku kamajuan gancang téknologi chip LED, aplikasi komérsial LED parantos janten asak pisan. Produk LED katelah "sumber lampu héjo" kusabab ukuranana leutik, konsumsi kakuatan low, umur panjang jasa, kacaangan luhur, protectioni lingkungan ...
    Maca deui
  • Pedaran komprehensif ngeunaan sapuluh indikator kualitas lampu LED?

    Kualitas cahaya nuduhkeun naha sumber cahaya cocog sareng indikator lampu sapertos fungsi visual, kanyamanan visual, kaamanan, sareng kaéndahan visual. Aplikasi anu leres tina indikator kualitas pencahyaan bakal nyayogikeun pangalaman anyar dina rohangan pencahyaan anjeun, khususna dina lampu LED ...
    Maca deui
  • Naon jenis lampu sumber cahaya titik LED?

    Posisi ayeuna: Lampu Austech> Pusat Berita> Lampu naon anu janten sumber cahaya titik LED? Naon jenis lampu sumber cahaya titik LED? Sumber cahaya titik LED mangrupikeun jinis lampu hiasan anyar, anu mangrupikeun suplemén pikeun sumber cahaya linier sareng pencahayaan banjir. Lampu pinter anu tiasa ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2