Klub wengi sareng nyingkur diterangkeun lampu béntang anu murag

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Guangdong, Cina
Ngaran merek:
REIDZ
Nomer Modél:
RZ-LXD
Panjang:
500mm, 1000mm, 2000mm
Ngaran Liburan:
Natal
Caang:
520lm
Ukuran:
diameter 30mm, panjangna 1000mm
Kuantitas LED:
64
Tingkat perlindungan:
IP65
Sertipikat:
C. ROHS
Beurat bersih:
0,8kg
Sudut sudut pandang:
360 derajat
Tegangan Input:
DC12V
Sumber cahaya:
SMD5050 3 IN 1
Bahan:
PC Antiflaming
Dipasang Power:
18W
Voltaseu:
DC12V

 

 

 

 

Panjelasan Produk

Diffuser transparan, panjang 0,5m / 1m / 1.5m / 2m, diaméterna 30mm.
Kadali musik, sora diaktipkeun,
SMD 5050 di sisi ganda, pangaruh 3D sareng parangkat lunak Madrix

Fitur Produk
1, Konverstér ayeuna tetep dirancang dina tabung nangtung dua kali, anu tiasa nyumbang pisan pikeun ngajagi tabung kahirupan lampu.
2, Épék cahaya dua sisi tiasa katingali tina sudut derajat 360. Tél transparan ngajantenkeun lampu langkung jelas.
3, Lingkungan ramah, teu aya sorot anu tarik sareng sora bengis, teu nyintip.

Panerapan
DJ, klub wengi, studio televisi, téater sareng sanésna

 

Parameter Téknis

Model RZ-LXD1105 RZ-LXD1110 RZ-LXD1115 RZ-LXD1120
Panjangna 500mm 1000mm 1500mm 2000mm
Dipimpin qty 32pcs smd5050 64pcs smd5050 96pcs smd5050 128pcs smd5050
Piksel qty 8pixels 16pixels 24pixels 32pixels
Kakuatan 16w 24w 35w 40w
Voltaseu DC12V DC12V DC12V DC12V
Protokol DMX512 DMX512 DMX512 DMX512
Sudut Beam 360 derajat 360 derajat 360 derajat 360 derajat
Kamampuhan 20pcs / jagat raya 10pcs / jagat 7pcs / jagat raya 5pcs / jagat raya
Setélan alamat Sacara manual Sacara manual Sacara manual Sacara manual
Gawean Suhu -70 -70 -70 -70
Perlindungan IP65 IP65 IP65 IP65

 

 

 

                                           Tabung panjang anu anjeun peryogi pikeun proyék anjeun?   

                                Kaseueuran klien urang nganggo tabung panjang 50cm sareng 100cm pikeun proyék na.

 

 

                      Pasang tabung anu dipimpin sacara tegak, biasana jarakna antara unggal lampu nyaéta 10cm-30cm

 

                                                        Uji Pangaruh Produk sareng uji sepuh di pabrik

 

 

 

 

        Bisa nganggo Controller DMX512 LED atanapi Controller Artnet pikeun ngatur lampu tabung piksel

 

 

 

Barang  Tabung kuantitas / Karton Ukuran packing (CM) Beurat Kasar (KG)
Tabung piksel 50cm 50PCS / Carton 57 * 41 * 23 14
100 tabung piksel 100cm 50PCS / Carton 117 * 41 * 23 28
Tabung piksel 150cm  50PCS / Carton  167 * 41 * 23 42
Tabung 200cm piksel  50PCS / Carton  217 * 41 * 23 56


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali