gedong lampu siaga

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Jenis:
Lampu Bar LED
Voltase Input (V):
DC12V / DC24V
Lampu Lampu:
14.4W / M
Lampu Luminous Flux (lm):
30
CRI (Ra>):
70
Gawean Suhu (℃):
-20 - 50
Gawean Hidup (Sajam):
50000
Lampu Awak Lampu:
Galéri Aluminium
Sertipikat:
CCC, CE, RoHS
Tempat Asal:
Guangdong, Cina
Ngaran merek:
REIDZ
Sumber Cahaya:
LED
Ngaran Produk:
Lampu Bar Lampu LED
Warna:
RGB Warna
Kuantitas LED:
48
Voltaseu:
24 / 12V DC
Aplikasi:
Cahaya Lansekap Luar
Rating IP:
IP65
Jenis Item:
Lampu Strips
Emiting Warna:
Ngarobih
Sumber Lampu LED:
SMD5050
Suhu Warna (CCT):
Warna

                                             Pikeun Gedong, Sasak, Taman sareng hiasan Nightclub

 

Katerangan:

DMX512 dipimpin jalur digital, bar cahaya LED,

Pola LED warna biru 8 piksel per meter, jalur dipimpin RGB kaku,

unggal lampu tiasa dikawasa masing-masing.

Parameter Téknis: 

Model RZ-LTD1105 RZ-LTD1110
Panjangna 500mm 1000mm
Dipimpin qty 24pcs smd5050 48pcs smd5050
Piksel qty 4 piksel 8 piksel
Kakuatan 6w 12
Voltaseu DC24V DC24V
Protokol DMX512 DMX512
Sudut Beam 180 darajat 180 darajat
Kamampuhan 40pcs / jagat raya 20pcs / jagat raya
Setélan alamat Sacara manual Sacara manual
Bahan Dasar Aluminium + Panutup Dasar Aluminium + Panutup
Perlindungan IP65 IP65

 

                                          urang ngagaduhan panjang 0,5m sareng 1m pikeun pilihan anjeun 

 

 

Aplikasi:

Jalur LED ieu, salaku lampu sumber piksel anu dipimpin, cocog pikeun karakter warna-warni dipimpin digital, lambung tarik, hurup saluran, kecap-kecap molotok, rupa-rupa jinis cahaya tina fasilitas ilaharna. Husus pikeun ngagunakeun wangunan luar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali